vayvayva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam tamam mantıklıda bunlar birazda farazi konuşmalar google buy glass mış. hadi gelişin gelişebiliyorsanız. tamam bende size fikir vereyim oyun oyna kelimesinde gelişin çok iyi gelir getirir. kraloyunda gelişin iyi getirisi var. 2. el otomobilde gelişin bence çok iyi gelir getirir kafa yorun biraz. nasıl bu kelimeler güzel mi? gelişin demekle kim google glass ta gelişmiş acaba bugüne kadar?
kardeşim o saydığın kelimelerde ilk sayfada sitelerim var zaten. Tek oyun sektöründen değil inglizcede de bir çok sektörden ekmek yiyorum. Benim vaktim yok o yüzden işi sana pasladım. Kompleksle alakası yok yanlış anlama beni kardeşim. Benim bu kelimeye girip site açıp o parayı kazanmaya ihtiyacım yok. Umarım ne demek istediğimi anlarsın. Ben sana alt kelimeleri verdim. Ana kelimen google glass olacak. Türkçe sektöründe para kazanamazsın. Günü kurtarırsın. Para yabancı sektörde.

not: kalın olarak vurguladığım yerlere dikkat et.
not2: sana altın yumurtlayan tavuk veriyorum. Sen kendi ellerinle kesmeye kalkıyorsun. Bu altın yumurtlayan tavuğu kesmeden altını nasıl alırsın onu düşün