Ben kendi sitemle ilgili bir yazı yazmışmıyım bak bakalım ? Kendimi öven bir yorumda yazmadım hiç varsa onuda söylersen sevinirim

Konuda oyun sektöründe yıllarını geçiren insanlar görüşlerini bildiriyorlar dahada bir şey söylemeye gerek yok. Bazıları da devam etsin sen 3 kazanırken ben 5 katını kazanıyorum demeye
Sistemlerde gelişiyor çağda değişiyor eskiden bu kadar rakip yokken her sektörde kazanıyodu insanlar şimdi öylemi? yıllarını vermişlikte önemli bir unsur ama google gibi olmaz demeklede biyere varamayız. Kaldıki googlede böyle bişey demiyor, özel olsun yada olmasın oyun işindeysen maddiyata her daim harcaman gerekiyor bunuda bu işle uğraşan sende iyi biliyor olman lazım. Şimdi ben wp kurucam çünki bu sektörde kendimi deneyeceğim sonrasında aktif temamı yeni script yaptırırsam ona entegre edeceğim kafadan harcama yapmakta mantıklı gelmiyor. Kaldıki piyasada satılan scriptlerde birebir kopya googlenin gözünde en azından wpde temamı yaptırabildim cuzi bir miktara ne demek istediğimi anlamışındır sanıyorum.