turkstar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benimde sitelerim var sandboxa falan girmedi.Ayrıca her alandada kullanıyorum.Siz ne sistemi benim elimin altındaki gibi gördünüz nede kullandınız .Sadece ile ile ve ile fikir sunuyorsunuz.

Google artık spin yemiyor diyenler sadece sallayanlar bana göre.Çünkü doğru düzgün bu konuda zaten kaynak yok neyi kullandınızda yemiyor diyebiliyorsunuz.Ben kullanıyorum işin yemeyle yutmayla alakası yok.

Ve nereden biliyorsunuz az çalıştığımı ... Neyse hocam zaten silah zoru vb durum yok.İsteyen kullanacak.

Konuşmak için konuşmayalım insan denemediği bir şey için sadece kafadan olmaz derse bu sadece sallamak olur.Ben buraya yazmadan öncede kullanıyordum yazdıktan sonrada kullanacağım ...

Birde neye göre sandboxa girebilir onuda açıklarsanız aydınlanalım biraz...

birde sistem çok zeki sizin gibi ve'leri ile yapmakla vakit kaybetmiyor .Onun için cümlenizi çevirmeye bile gerek görmüyor inanın bana ...

Çok merak ettim eğer sizin için zahmet olmazsa quote içindeki yazılı olan yazınızı spin'ler misiniz?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:27:48 -->-> Daha önceki mesaj 14:18:45 --

Ya da "ağzını doldura doldura küfür etti" şeklindeki bir cümlenin spin'lenişi nasıl olur?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:32:08 -->-> Daha önceki mesaj 14:27:48 --

Ya da İstiklal Marşı'nın bir bendini şiir tarzında değil de düz yazı olarak yazdık diyelim;

Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

Burada nasıl bir spin yapacaksınız?