Arkadaşlar, Reklamio.org adlı siteyi kullananlar, kullanmayı düşünenler falan varsa hiç bulaşmasınlar derim. Adamlar ödeme yapmayıp resmen kazançların üzerine yatarak insanları kandırıyorlar...

Bekleyen 10 TL'lik ödeme talebini 2aydır yapmadıkları için, biriken 30TL'yi de talep edemiyorum. İçerdeki toplam para = 40TL

Hiçbir destek talebine cevap vermedikleri gibi, yaptıkları yalan yanlış duyurular ile insanları kandırıyorlar ve ödeme yapıyorlar görüntüsü vermeye çalışıyorlar.. 2 aydır ödememi yapmayan adamlar kimlere ödeme yapmışlar acaba?

Bakınız :

(YALAN!)

**Bundan önceki duyurularında da "3 haziranda tüm kullanıcılarımızın ödemesi yapılmıştır." demişlerdi. Halbuki ben mayıs ayında ödeme talebinde bulunmuştum. Yukarıdaki duyuru ise 2.kez yaptıkları duyurudur ve halen ödemem yapılmadı.

Adamlara yazdığım en son Destek Talebi mesajı.

1 temmuzda yazdım ve halen cevap yok.

Destek talebindeki mesaj ile ilgili düzeltme..
468x60 değil, 728x90lık reklam alanı. Onun düzeltmesini de yaptım sonradan ve 5-6 gün içinde dönüş yapmadıkları takdirde bunları forumlarda yayınlayacağım dair uyarımı da yapmıştım ben.

Konuyu açmamdaki amaç bu tarz insanların haksız kazanç elde etmesini engelleyerek, siteyi kullanacak diğer arkadaşların da bu tip insanlar tarafından mağdur edilmelerini engellemek. Umarım bu konu kısa sürede her yere yayılır.