ilk önce tk domainle başlamışsın heralde. ben makaleciniz kelimesini gördüm ilk düşündüğüm şey yine domainin biraz uygunsuz olduğuydu. 3. dünya ülkeleri derler ya, 3. tür domainlerin ön sıralarında yer alır bu domain
tabi site isminden çok işleyişi, insanların rağbet göstermesi önemlidir. bu tür sitelerde makaleyi siz yazmıyorsanız nasıl bu işten para kazanmayı düşünüyorsunuz merak ediyorum.
bu alanda heralde marka olabilecek en iyi domain heralde bendedir: makale.com.tr
uygun, tutacak bir proje olduğuna inansam ortaklık düşünebilirim.
başarılar.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler. Makaleleri kendim yazacağım, bunun yanında gelecek günlerde bir yazım ekibi kurmayı düşünüyorum. Site açıldıktan sonra bu durumla ilgili bir konu açacağım.
Konu dışı olacak ama elinizdeki domain gayet güzelmiş. .com.tr olması da ayrıca bir prestij kazandırmış. İyi akşamlar..
İlk gün üye olan ve ilk alışverişlerini yapan herkese altlimitsiz 5 TL'lik hoşgeldin çeki hediyemizdir. Ayrıca 7 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında en fazla alışveriş yapan üyemize 20 TL'lik hediye çeki tanımlanacaktır.