melmur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size 2 kere pm attım dönüş yapmadınız...
Konunun ilk mesajına ve bir kaç mesajlarıma bakarsanız konu içerisinde neden cevap vermediğimi anlarsınız.

JetHomme57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ben o tesiste yapacağım o site üzerinden yaptıracağım rezervasyonları otelle görüştüm doğruladılar 80tl kişi başı.
Tesisle görüştük, normalde böyle bir olay mümkün değil ama kısa sürelik bir kampanya sanırım aynı fiyattan rezervasyonunuzu yapabiliriz.

Gocmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam marmariste bir yer var beğendim, 5 günlük için fiyatta siz de bir indirim yapıyor musunuz yoksa sitedeki fiyatlar mı geçerli kalıyor? Bir de marmaris'i öneren var mı acaba? Daha önceden giden falan yani 5 günde pek gezilecek yer olmaz da plaj, havuz, otel geçer diye düşünüyorum. Eğer ki sitedeki fiyat toplamı üzerinden sizinde r10'a özel bir indiriminiz oluyorsa düşünebilirim. Normalde her yaz Bulgaristan'a gideriz ancak bu sene Türkiye'de yapalım diye düşünüyoruz. Otel linkini ve bilgileri pm ile gönderebilirim isterseniz.
Biz tatil.com olarak çalışıyoruz. Sitedeki gördüğünüz fiyatlar neyse odur.

HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kız arkadaşım ile Eylül ayı ortasında gitmek istiyorum geçen sene kuşadasına gittik bu sene anemon aydın a gittik ondan önceki sene bodrum gumbet güler e gittik 4 veya 5 yıldızlı kuşadasında önerebileceğin var mı o sezon için
Tesis önerisi şu şekilde olur sizden soru cevap şeklinde soru sorulur. O segmente göre tesis önerisi olur. Ama bu şekilde yazdıklarınız yola çıkarak size uygun tesis önermem biraz zor.