benim zamanım yok günde 1 saatimi anca ayırıyorum yeri geliyor 1 hafta video yüklemiyorum ama yinede kazanıyorum şükür.
15 yaşında kuzenim var onada bu yöntemi anlattım, sistemi kurdum, 8-9 saat pc başında adam zengin oldu beni tanımıyor şimdi
bol kazançlar hocam. Biraz emek, biraz kafayı çalıştırdınmı para kazanmak çok basit.
Sağolsun arkadaşın yöntemlerini okudum tamamen dediği şekilde şimdilik yapmadım ama anlatımına göre dün akşamla bugün 5 video ekledim. Sonuç aşağıda. Üzerine biraz düşülüp ciddi çalışmalar yapılırsa kazanmamak zor gibi. Bugün yabancı biri videolarımdan birini kendi google+ hesabına bile ekledi mesela. Tek sıkıntı izlenecek derecedeki doğru videoları bulabilmek ve telif sıkıntısı çıkarmaması. Bu aralar dikkat çeken videoları gündemi takip edenler az çok bilir o yüzden şu videolara yoğunlaşın diyemem ama üzerine düşülürse arkadaşın anlattığı bilgilerle ki ben dediğinin bazılarını daha yapmadım bile gayet iyi dediği gibi gerçektende günlük en az 2-3 dolar kazanılabilir.