benim zamanım yok günde 1 saatimi anca ayırıyorum yeri geliyor 1 hafta video yüklemiyorum ama yinede kazanıyorum şükür.

15 yaşında kuzenim var onada bu yöntemi anlattım, sistemi kurdum, 8-9 saat pc başında adam zengin oldu beni tanımıyor şimdi

bol kazançlar hocam. Biraz emek, biraz kafayı çalıştırdınmı para kazanmak çok basit.

gokhans19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağolsun arkadaşın yöntemlerini okudum tamamen dediği şekilde şimdilik yapmadım ama anlatımına göre dün akşamla bugün 5 video ekledim. Sonuç aşağıda. Üzerine biraz düşülüp ciddi çalışmalar yapılırsa kazanmamak zor gibi. Bugün yabancı biri videolarımdan birini kendi google+ hesabına bile ekledi mesela. Tek sıkıntı izlenecek derecedeki doğru videoları bulabilmek ve telif sıkıntısı çıkarmaması. Bu aralar dikkat çeken videoları gündemi takip edenler az çok bilir o yüzden şu videolara yoğunlaşın diyemem ama üzerine düşülürse arkadaşın anlattığı bilgilerle ki ben dediğinin bazılarını daha yapmadım bile gayet iyi dediği gibi gerçektende günlük en az 2-3 dolar kazanılabilir.