Merhaba, şikayet değilde, pek bilgili olmadığım için danışmak istiyorum...
Bir sponsor firmadan hosting aldım sanırım 8 gün kadar oldu, ancak bir kaç gün içinde siteye bir kaç tema ve bir çok eklenti yükledim ayrıca içerisine 4 adet konu açtım ve dün sitemin bu sebeple askıya alındığını gördüm "% 7 Sponsor Hosting Cpu Limiti Aştığınız için Hesap Askıya Alınmıştır."
Bilmediğim için de danıştım ve "Sİtenizin Mysql Kaydı Alması Siteye Giriş Ziyaretçi Kitlesi vs. Bunlardan Cpu Limiti Artması Yaşanır" diye belirtildi.
Şimdi öğrenmek istediğim şeyler;
1. Sitede zaten ziyaretçi yok henüz ve yeni ayar yapma durumundayım, mysql kaydı otomatik mi alınıyor değil ise ben böyle bir şey de yapmadım, bana dedikleri bu bilgi doğrumudur...
2. Bundan çok daha düşük özellikli hosting aldığım olmuştu nerede ise aynı eklenti ve temalar kullanmıştım ve bu şekilde hiç sorun olmadan devam etmiştim, burada çıkan sorun neden kaynaklanabilir...
3. Siteye 3 adet yazı girdikten sonra Google'da siteye baktığımda 5 sonuç görünüyordu ve bunların ikisi uygunsuz içerikli görünüyordu etiketlerinde ama tıkladığımda sonuç çıkmıyordu böyle bir sayfa yok diyerek, bu durum neden kaynaklanabilir hosting firması ile alakalı mıdır...
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, yardımlarınız için teşekkürler...