Not: Mesajı düzenlemişiniz hocam. Düzenleme ile cevap vereyim. istedim... Fırsat siteleri hakkında inanın tam bilgim yok... Yarım saatlik uçuş hakkında özel fiyat isteyeceğim. Umarım alabilirim. Ama inanın 125TL'ye vereceklerini sanmıyorum. Fırsat sitesini değerlendirmek isteyen arkadaşlar kaçırmasınlar. Ama şöyle bir olay var balonda 10 kişilik grup hazırlayın arkadaşlar, her kullanıcıdan 10€ fiyat düşeyim. Sebebi ise şu standart balon uçuşu 11-12 kişi ile düzenlenir eksik kişiyi tamamlamak için 1 kişi hediye alabilirim. bir kişilik ücretide paylaştırırsak 9€ düşeriz. hadi ben onu 10€ yapıyorum..

Ayrıca 22 kişilik grup oluşturulursa kişi başı 75€ ile büyük sepet kiralayıp uçuşu sağlayabilirim. Ama bu bütünü toplamak biraz zordur her zaman... Zaten satış 100 balon bileti ile sınırlı...

Hocam konaklama konusunda bir kampanyam yok en uygun aldıgım fiyatı yazdım fakat. Balon ucuşu 125tl olanın süresi 30dakika. ben 1 saatlik uçuş fiyatı veriyorum. fırsat siteleri nasıl yapıyor inanın fikrim yok. Ama 30 dakikalık uçuşun normal acenta ya verilen fiyatı 65€ 'dur + KDV kesiyor acenta ker sattıgı 30dk. uçuş için. Acentalar ile görüşürseniz daha detaylı bilgi sahibi olursunuz.

Konaklama konusundada şunu yapabiliriz. 80TL ürgüp içi konaklama buket hotel göremede. Bu demek degildirki balona binemezsiniz. Hotel önünden alınırsınız uçuş saati öncesi. 79TL degil 80TL bizdeki fiyatı fakat ürgüp bölgenin merkezi niteliğinde bir yerdir onu belirtmeliyim. Ama göremede bölgede en iyi gezilecek yerlere sahiptir. Bu konuda tercih size kalmış diyeyim.

Ama 1 saatlik balon uçuşu fiyatı 90€ bize verilen kampanyalı fiyat. Yarım saatle arasında çok fark vardır katılan arkadaşlar bilirler.

Ayrıca balon firmaları ile görüşmelerimiz sürüyor kısa uçuşlar içinde fiyat alacagız ama alacagımız fiyat sizin fırsat sitesinde buldugunuz gibi olması imkansız.

Keşke daha düşük fiyatlar alabilsek bütün r10 üyelerinin balon keyfi yapmasını hep beraber izleyebilsek.

Yeni yaptıgımız anlaşma ve sadece balon turu : https://www.r10.net/showthread.php?p=...post1067500879