Maximo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her ismini gordugumde "Allah'in sevgili kuluymusum" diyorum. Merak ettigim borc birakmadigin verimerkezi ya da saglayici kaldi mi? Senin uzerinden "Turk Bilisim Sektorunde Kimil Zararlilarinin Analizi" diye akademik arastirma bile yapilabilir bana kalirsa.

Ek not: Arkadasa gecmis olsun. Karamsar olmak ve moral bozmak istemem ama benim izlenimlerime/tecrubelerime gore 1 TL ya da 1 TL degerinde bir sey kurtarirsa cok sansli oldugunu varsayarim.
Yorumcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiyede herşeyin online olarak takip edildiği bir zaman diliminde yaşıyoruz, sonuçta devlet güvenliği ve uluslararası bir mahkeme olmadığı için herkesin bu dosyayı inceleme ve davayı takip etme hakkı vardır.

Varsa böyle bir mahkeme dosya numarasını paylaşın hem herkes takip eder , hemde bu dosyaya bu olaydan dolayı tanıklık ve taraf olmak isteyenlerde istediği savcılıkdan taraf ve tanık olabilir.
Salay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonucda benim fikrim arkadaş Teklan ile çalışmamış sizin ile çalışmış.
Ben bir çek kestiğimde ödenmemesi durumunda bu çek 3 kişi tarafından ciro edilip geçtiyse. Her ciro eden bir sonrakine ödemesini yapar , ticari ahlak bunu gerektirir.
Yorumlarınız için teşekkürler. İşin içine ticari ahlak girerse Yasin Poyraz suspus olur.

Ödeme için kendisi bilir ben her foruma bu konuyu multi olarak dağıtacağım ve takipçisi olacağım.

sikayetvar gibi bütün sitelere şikayette bulunacağım, poyrazbilişimin hakkında nasıl bilirsiniz konularının altına bu linki paylaşacağım açık ve net bu konuyu duyurmak ve onu olabildiğince rahatsız etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.

1 Yıldır bekledim insanlık yapıp ama yanlış kişiye, kendisi ticari itibarını ve geleceğini düşünüyorsa gereğini yapar yoksada sonuçlarına katlanır ve sonuçlarını çeker.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan 01-07-2013 mesaj 00:04:06 -->-> Daha önceki 30-06-2013 mesaj 23:34:44 --

Evet hard disk için yaptığım ödemeyide buldum 280 değil 340 tl ödeme yapmışım resim ;