oyun agım için sunucu arıyorum fiyat ucuz olsun diye haliyle yurt dışı tercihimdir

oyunların temeli türkiyede bilindik oyunlar knight, metin2, silkroad, lineage2, tarayıcı oyunları şeklinde bu tarz oyunların server ları acılacak fiyat vermeden önce dc de bu oyunlarında bi sorun cıkarıp cıkarmayacagını ögrenirseniz %100 şeklinde sevinirim

aranan özellik
Quad Core 3.40Ghz (E3-1240v2)
4 tb hdd
32GB RAM
1Gbps port
en az 200mbit garanti hız olursa güzel olur

DİP NOT: ARACI VE REDSTATİON İLE YAŞADIGIM SORUN OKURSANIZ SEVİNİRİM TEKLİFİNİZİ BUNA GÖRE YAPMIŞ OLURSUNUZ

1* 1 aracı ile redstation dan dedicated aldım dc de aracıda illallah çektirdi artık

*redstation da ki problem 2 3 günde bir sunucu gidiyor şuan ayın 27. den beri sunucuya baglanamıyorum

*redstation faturaları ayın 1ine cekti sözde ne kadar dogru bilemem bu ayın 1 olayı ayın 18 inde faturam 100 lira ayın 1 ine alındı bahanesi ile ayın 1inde 100 lira daha yatırmam gerektigini sölüyorlar

*acil ihtiyactan dolayı 5 adet ip aldım fiyat araştırmadan aradan 2 3 ay geçti neye ne kadar para veriyorum diye fiyat listesi cıkardım bana aracı 5 ip yi 46 liradan kiralıyormus 4 ay ön redstationda fiyatı (+ £7.20 per month) şeklinde halada böyle aracının savunması ozaman indirim bittigi zamana denk gelmiştir şeklinde hala 20 liralık şeye 46 tl ödüyorum

*böyle cins muhabbet yapan kişinin soy adı pala bilen bilir cogu kişi bilir temiz geçmişi sayesinde ama ben bu kişiye 1+1 kaç dedigim zaman bana 4 / 2 = 5 şeklinde konuşuyor

bunları yazma sebebim 5 6 aydır çekiyorum bıktım yani böyle kişilerden yalan söleyip o yalan ile 1 yalan daha söleyen insan bu

** bu şekilde can sıkan cins problem sorun cıka bilecek durum varsa bu işe girmeye hiç gerek yok ve redstation büyük biyer biliridm hep sunucuma 1 gün 2 gün süreler oluyo erişemiyorum bu problem karşısında benim faturamı ileriye bi tarihe bile atmıyorum bunlar olcaksa teklifte bulunmayınız lütfen böyle iş olmaz para bu kadar basit kazanılmaz

2*özel mesaj yada konuya yazacagınız yorumlar için uygundur degildir gibi cevaplar için biraz geç cevaplaya bilirim sebebi teklif verenlerin geçmişini araştıracagım içindir

3* haliyle sponsor aranmaktadır sponsor u sunucu aldıgım yer yada sponsor olmassa google adsense şeklinde reklam alacagım
x yerden sunucu alıp xx yerin sponsorlugunu almam