Sevgili arkadaşlar.

Ben networkten 40 a yakın domain aldım.Aldım ama içim hiç rahat etmedi aldığım günden bu yana.Nedenmi Çünkü biz müslüman insanlarız.

Peygamberimiz şöyle buyurmaktadır; "Helâl açıktır, haram da açıktır. Bunların arasında da şüpheli şeyler vardır. İnsanların bir çoğu bunların helâl veya haram olduğunu bilmezler.

Dinini ve ırzını korumak niyetiyle bunları kim terkederse, selamete ermiş olur. Herhangi bir kısmını yapan da, harama girme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Bu, tıpkı yasak bölge Kenarında sürüsünü otlatan insanın, net an yasak bölgeye girme tehlikesiyle karşı karşıya oluşu gibidir. Her hükümdarın bir yasak bölgesi verdir. Allah'ın da yasak bölgesi haramlarıdır."

Birde buradaki haksız kazanç yazısını okuyalım.Kısadır.

http://www.diyanet.gov.tr/yayin/basi...dir.asp?id=612

Şimdi tefekkür edecek olursak.Biz şüpheli bir iş yapmış oluyoruz.Karşı firma zarara uğruyormu ben ilklerde uğramadığını düşünüyordum ama fikrim değişti.

Firma bir bakıma girdi ve bu bakımdan sonra birden domain alımları durdu.Demek oluyorki bakımdan önce fark edilmemişti.Bunu hemen bitirdiler.
Şimdi yine sitede bir açık var domain alınabiliyor bunu bende buldum ama bu işten elimi çektim.Bizler karşıyı zarara uğratarak para hırsıyla gözlerimiz hiçbirşeyi görmez bir şekilde sömürdük.Hemn türklerin adını hemde belki amelimizi kirlettik.

Sizin yorumlarınızı öğrenmek istiyorum.Benim gibi düşünenler varmı.Ne yapmalıyız.Ben ticket acık durumu anlatayım diyorum.