yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
) Daha önceki yazını okuma fırsatım olmadı sevgili bilgili arkadaşım. Özelden de bilgilendirebilirsin, amacın bilgi ise. Senin mevzun politika oluyor ama Fenerbahçe'nin yaşadığı durumun politika ile alakası yok oluyor Nereden biliyorsun politik olmadığını?

Benim boş konuştuğumu nereden anladın? İşine gelmediği için mi boş konuştum? Sen mi belirliyorsun insanların nasıl konuşacağını? Sana göre herkes bilgisiz, sana göre herkes boş. Sen mi dolusun bi? Git önce kendi tarihindeki pisliklerini temizle, sonra başkasının pisliği senin derdin olsun.

Sana ne benim içimdeki pislikten? Sen kendi içindeki pisliği temizledin mi? Bir arkadaş Gökdeniz'i söylemiş, ben kulübünüze aktarılan halkın parasını sordum, 70 'lerde mafya ile olduğunuz şampiyonlukları sordum. Senin bu pisliklerin ne olacak? Sen kendi pisliğini bağrına basıyorsun ne iş? Bana gelince, beni temizleme ateşi ile yanıp kavruluyorsun. Kimseye pislik diyemezsin vatandaş. Birilerine küfür, hakaret etmek istiyorsanız buyurun adamların yeri yurdu belli gidin suratlarına edin. Gelip de burada afra tafra yapmayın. Senin şahsın temiz mi ki bir başkasının şahsına hakaret ediyorsun?

Bir daha boş boş konuştuğunu görmeyeyim. Senin gibi insanlara tahammülüm yok daha fazla. İnsan gibi tartışmasını, hakaret etmeden konuşmasını beceriyorsan konuş. İşine gelmeyince herkese bilgisi, cahil, boş, pislik diye hitap edemezsin!.. Ve bir daha bana karşı hitaplarını insani ilişkiler nezninde tut. Haddin değil senin bana "biraz gurur varsa" diye hitap etmek. Edebini bil, yerini bil.
Daha önce kendi söylediklerini tekrarlıyordun şimdi ise benim söylediklerimi yazmaya başladın

Gökdeniz olayını soran arkadaşa cevabını verdim.Git oku.Senin amacın tamamen olayı saptırmak.Bu kadar çarpıtma olamaz.

Bir daha boş konuştuğunu görmeyeyim demişsin.Ne yapacaksın ? Daha önceden olduğu gibi göremeyeceğimi bile bile ergen çocuklar gibi - rep'mi vereceksin

Boş boş konuşup adamın asabını bozma.İşim gücüm var uğraştırma beni.Hayde.