efe7822 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
21 yasinda olabilir diye dusunuyorm, ufak tefek hatalar.Tabi ki soylememesi gerekirdi ama yaptiysa bir yanlis soylersn bana ben uyaririm.En azindan kiza bunu karim soyleseydi kafani koparirdim demezdiniz .Dogrumu ?

Varsa bazi yanlislar gormezlikten gelirsin birsekilde uyarmami istersn.Kiza ters ters konusarak bunu belirtmzsin.Burada bu durumu guzellikle halletmen senn olgunlugunu gosterir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Işte olaya kendi açından baktığın zaman ailene düşman gibi bakıyor olabilirsin şuan fakat, çocukluğundan beri her sorununda her hastalığında sana bakan ailen için gayet normaldir.

Aileler seviyor sevmiyoru ikinci planda tutar.

Eş adayının sana karşı hal ve hareketlerine, seni parmağında oynatirmi, aileye yakışan bir gelin olurmu, yaslandigimiz da bizi sokağa atarmı, komşular dedikodumuzu edermi vb. Daha birçok soruya cevap aramışlardır.

Söylediğine göre her ne kadarda şaka ve samimiyetinizi içeren nahoş bir kelimeyi onların yanında kullanmış. Sonuçta senin ailen ve bu kelime kendilerine karşı söylenmiş gibi sinirlenmiş baban ki sonuç olarak bir parçasısın.. belki daha farklı açıklarda görmüş olabilirler. Bunu ailenle daha detaylı konuşman gerekir.

Ve anladığım kadarıyla aileler arasında bir sorun yok, kızı kendilerine yakıştıramaşlar, ufak sorunları büyümüştürler..

Ailenle sakin kafayla konuşman iyi olur.

-----------------------
Tapatalk ile gönderildi.