yok abi ben ciddiyim bu ürünü tr çapında böle arattıran sebebler oldugunu düşünürsek bunun ticareti şart :P
Konyada pazara koysan zengin eder adamı
haklısın abi kıyı kesimlerde yetişen bi meyve olduğu için konyada bulunma ihtimali sıfır. iyi satış yapar kesin
Allah analı babalı büyütsün hocam. bu vesileyle gördükki insana paradan önce dost lazım trilyonda versen bulamıycaksın meyveyi belki oldugun şehirde ama bu kadar insan seferber olmuş r10 gözlerimi yaşartıyor
Allah razı olsun hocam sağolsun r10 çok destek oluyor birde buldum mu herkese bende çay
Bu gidişle çocuğun elinden tutup beraber toplar yersiniz
Biz İzmir Gaziemir'de nöbete giderken görüp yiyorduk bunları, çok lezzetli gerçekten de. Dışı diken gibi tırtıklı falan görünüyor ama yumuşak, ağza doldurup hapur hupur yeniyordu

Geçen
şöyle bir ürün görünce atladım aldım ama ilgisi yok hoşuma gitmedi, dağ çileği tadında diyormuş zaten. Her neyse İzmir'de de var yani, çıktığında köşelerde satanlar da oluyordu.
haklısın hocam işte kıyı kesimlerde yetişiyor ancak bulunması çok zor belli bi sezonda çıkıyor bitiyor başkada olmuyor çok ilginç işte..