açıkcası bu konu bende merak ediyorum limitsiz deniyor adam biraz hit alıyor suspend

aaa efendm limitsiz vps almanız gerek reseller yetersiz

hani lmitsizdi bence aslında ben karşıyım ama napalım öyle gidio bakalım birazdaha hit artıyor aaa efendm size yeterli gelmiyor dedıcated alamanız gerek gibi gibi

nerde bunun limitsizi

halen anlam veremedm ben....
---hee ama alırken bilmiyormuyum başıma gelicekleri biliyorum

nese
herkeze bol kazançlar.
Alınan hizmet bir paylaşımlı hosting hizmeti neticede. Reseller da aynı kategoridedir, sunucu paylaşımlıdır. Bütün paylaşımlı hosting hizmetlerinde(limitli olsun olmasın) CPU, RAM kullanımı vb.. limitler mevcuttur. Bunlar hiçbir firmada paket özelliklerinde yazmaz, genellikle hizmet sözleşmesinde yazar. Size limitsiz olarak satılan hosting hizmetinde sitenizin kendi dosyaları olduğu sürece(dosya paylaşımı, depolama vs.. olmadıkça) disk alanı ve trafiğinizin limitlenmediği söylenir. Bunun dışında tabi ki CPU limitleri vs.. halen geçerlidir. Türk/yabancı bütün firmalarda bu durum geçerli. Bunun aksi olsa, google.com'u alıp aylık $9-10 neyse bir hostgator paketinde de barındırabilirlerdi.
Yanlış anlaşılmasın, zaten limitsiz hosting hizmetlmiz bulunmuyor. Sadece sürekli sorulan ve hakkında 435345435 tane konu açılmış olan limitsiz hostingi tanımlamaya çalıştım.