süs değil ama bence pagerank ın ne ile ilgili olduğunu bir araştırman gerekiyor..
senin mantığına göre pr 10 olan bir site her kelimede rakiplerinin en üstünde olması gerekiyor. saçma...
pagerankı birçok şey ile bağdaştırabilirsin ama direk olarak arama sonuçlarında yukarı çıkmanızı sağlamaz.
benim 1 yıllık pr 1 sitem - 5 yıllık pr 4 rakibimin üzerinde çıkıyor aramalarda. buna ne diyeceksin peki?
pagerank dediğin olay hergün güncellenen fakat bizim bu güncellemeyi birkaç ayda bir gördüğümüz bir olaydır.
lütfen yanlış bilgi vermeden önce biraz olsun araştıralım.
bilmiyorsak susalım !
Pagerank değerinde size katılıyorum PR 3 Sitem var ancak google daha indexini bile zor gördü

Sanırım o gelişmiş sitelerde işe yarıyor
aynı durum bende de vardı. Bütün kelimelerim de hep düştüm. Bence sorun seo taktiklerinde. Şu son 1 haftadır yeni seo taktikleri h tagları uyguladım. Site bi anda canlanmaya başladı. Arama motorlarının yeni algoritmalarını takip etmek gerek artık.
Evet h tag'ları uyguladığımda canlanma olmuştu bendede . Ancak yine eski potansiyelime kavuşamamıştım . Hevesim geçip bırakınca da bu hale geldi şimdide ne yaparsam yapayım düzeltemiyorum
Kardeşim ben sana direkt etkiler dedim mi önemli bir faktördür ama tek etken değildir. google nin zaten ne yaptığını kendisi bile bilmiyorken bana kalkıp şu yada bu diye bilgi verme. pr yi sen direkt etkisiz olarak gösteriyorsun neye göre kendi tecrübene göre mi? pr yüksek olduğu zaman zaten linklerin kalitesini gösterir. Çok biliyorsan anlatırsın susmus diye konuşma adam ol.
Öncelikle terbiyeye davet ediyorum . burda herkes birbirini bilgilendirmek için konuşuyor. Ancak şu da var PR Eskisi gibi etki etmiyor bu herkesin bildiği bir gerçek . Sanırım sadece çok gelişmiş sitelerde bir kaç adım öne koyuyor hepsi bu . Yaptığım araştırmalarda da artık bunu gördüm . Google öyle sitelere PR vermiş ki bir index at bir iki şekil yap azcık backlink al sağlam sitelerden PR değerin yükseliyor ve de öyle sitelerde pr var ki aklın hayalin almaz resmen klavyeden harf sallamış adamlar ama PR'si 7-8 olan gördüm . Dediğim gibi eskisi kadar değerli olduğunu düşünmüyorum bende .
Aşırıdan uzak durmazsan aşırı ziyaretçin olmaz bunu unutma. Siteyi fazlasıyla doldurmuşsun ve bu da haliyle Googleyi rahatsız ediyor. Biraz daha sadelik tavsiye ederim. Sitem gelişsin mantığıyla her alana yönelme belli alanlara yönel ve orada ustalaşmaya bak. Elindeki mermiyi savuruyorsun böyle yaparak. Nokta atışı yaparsan daha az uğraş ve daha çok karşılık alabilirsin.
Bu nokta atışındaki amaç ney acaba biraz daha açabilir misin siteyi az incelediysen lütfen ?