BySpy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
guzel yazıda bu bıraz polıtık duruma gırıyo ozaman ben dıyorum ama limitsiz sen limitli gibi kullana gelıyo bunu bole yapıcana 10 gb yada 5 gb 500 gb trafık gıbı yapılsa bence daha mantıklı bısey olur lımıtsız bı kısı 1 tb trafık kullansa lımıtsızmı olcak makınanın 3 tb trafıgı olduunu dusunun bana pek bu olay mantıklı gelmıyo

Standart bir internet sitesi nasıl 1 TB trafik kullanabilir ki dosya paylaşmıyorsa.

Hadli çok fazla hiti var kullandığını düşünelim. Web hosting hizmeti veren herkesde bir CPU sınırı vardır. Herkes hizmet verirken diğer kullanıcılarının kesintisiz hizmet almasını sağlamak zorundadır. Bu yüzden CPU sınırı koyar Organik bir hit ile 1TB trafik harcayacak sitenin günlük tekili 50-100bin'den aşağı olmaz. Onuda web hosting kaldırmaz.

Yine yukardaki açıklamama gelir olay. 50-100Bin hiti olan adam web hosting de sitesini barındırıyorsa mantık hatası yokmudur?

Bu dediğiniz pek bana mantıklı gelmiyor 1TB harcayacaksa bir site kesin dosya paylaşımı yapıyordur. Buda tüm limitsiz hosting satanlarda zaten kısıtlandırılmış bir özelliktir.