zinan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi: Ciddi alıcılara PM ile verilecektir.
Site için istenen Fiyat: 3500TL
Sitenin açılış tarihi: 2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: canlı görüntülü sohbet
Aylık hit sayısı: ~20-30k
Ortalama Aylık Geliri: ~500TL
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: Değildir bir süre idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Showencam v7
Yazılım lisans sonlanma zamanı: ömür boyu
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Diğerlerinden farkı:
- Tüm lisansları alıcıya devredilecektir.
- Mobil ödeme ve kredi kartı entegrasyonu tarafımca yapılmıştır, sadece api key alınıp yerleştirilecektir.
- Sms modülü vardır.
- Tüm altyapısı kendi sunucum üzerinden çalışmaktadır, diğer sağlayıcıların sunucularındaki problemlerden etkilenmez.
- Görünüm orjinaldir.

Evli, çocuk sahibi ve gündüz mesai yapanların altından kalkabileceği bir iş olmadığı için ilgilenebilecek arkadaşlara devretmek istiyorum. Sistemi yine r10 üzerinden bir arkadaştan satın almıştım,aldığımda birçok eksiği mevcuttu eksikleri giderdim hataları düzelttim emek ve zaman harcadıktan sonra haziran başı ile start verdim fakat gündüz uyuyup gece çalışan bekarlara göre bir işmiş yaklaşık bir aydır uykusuz dolaşıyorum artık buraya kadarmış..

Site standart bir model sitesidir arkadaşlar. Anahtar kelimelerinde genellikle ilk veya ikinci sayfadadır. Mevcut 16 modeli ve 3000üyesi bulunmaktadır ve üyelerin %10'a yakınının GSM numaraları kayıtlıdır.

Arkadaşlar samimiyetle söylemek durumundayım, bu tip siteleri işletmek göründüğü gibi söylendiği gibi kolay değil. Günde en az 6-7saatinizi vermeniz lazım ki gerçekten gelir elde edebilesiniz. Fakat ilgilendiğiniz zaman 2-3 daire alıp kiraya vermiş gibi kazandırır. Bazı arkadaşlar al siteyi aç kendi kendine çalışsın gibi tasvir ediyor - yok öyle birşey!

Ciddi olarak ilgilenen ve zaman ayırabileceğine inanan arkadaşlara tüm püf noktaları, dökümantasyon, yardım ve destek sağlanacaktır. Alan arkadaş anahtar teslim alacak, hiçbir sorunla tasayla uğraşmayacak sadece reklam çalışması yapıp sitenin başında durup modelleri kontrol edecektir hepsi bu kadar.

Tel: 05442711812 (Lütfen ciddi olarak ilgileniyorsanız ve konuya hakimseniz arayınız, telefonda herşeyi baştan anlatmak zorunda kalmak istemiyorum)
pm alabilir miyim?