teknobiyotik.com un pc toplama sihirbazıyla toplayabilirsin adem.
Sabah ilk işim orayı inceleyecem arif sağolasın
Piyasada OEM parçayı genelde en ucuz vere yer VATAN'dır. Tabiki %25-30 kampanya döenmlerinde.
Onun dışında uygun parçayı akakce ve benzeri fiyat arama motorlarlarından arayıp bulabilirsiniz.
PC/Donanım seçiminize gelirsek, tam olarak yeni PC niz ile ne yapacağınızı ve ne kadar, hangi güçte bir donanıma/PC ihtiyacınız olduğunu iyi düşünün. Örneğin söz ettiğiniz 32GB Ram çoğu Desktop Anakartındaki Maksimum RAM destek limitidir. Zaten normal bir ev/oyun/ofis kullanıcısı 8GB Ram den fazlasına ihtiyaç duymaz. 32GB Ram istemenizin nedeni nedir?
Açıkça söyleyim, şaun bende aynı anda 10+ Explorer penceresi açık, 100+ FiroFox ve Chrome Tabı açık, 3-4 RDP Ekranı açık, 10+ SSH Ekranı açık, 2 VB IDE açık, 2 FTP client açık, uTorrent, IDM, Teamviewer, AntiVirüs açık. Kullandığım Ram 6,3GB. Sistemim de
2x8GB Corsair Vengeance DDR3 1600MHz Ram var. Siz ne kullnacaksınız da 32 hatta 64GB Ram'e gereksinim duyuyorsunuz?
Şu anki kasam sizinkinden 1-2 basamak üst özelliklerde diyebilirim. Aynı özellikte laptobumda var. Bütün bunların nedeni ise, teknoloji bende bir hastalık ve buna benim zayuf yönüm de diyebiliriz. Hani kimisi parayı kahve köşelerinde orada burada gereksiz şeyler için harcar ya, ota b*oka para verir ya, buda benim bir zaafım. En azından ota ona şuna esrara vsvs vermekten 1000 kat iyidir.
Öneriniz için teşekkür ederim. Değerlendirmeye alıyorum..
Co-location yapacak büyük ihtimalle.
Yok arif, masaüstü PC yapacam, çıldırdım
Topragım İstediğim Özelik ve Konfigrasyonu Bana Pm at yardımcı olayım. Antalyadaki Kurumsal Firmaların Birinde Çalışıyorum Kendime Alır Gibi sana alayım.
Saygılarımla
Sabah erkenden PM atıypre sana topraam.