Uğraşınız için tebrikler.
Bende takip etmeyi düşünüyorum. Elbet bilmediğimiz bir şeyler vardır.
Çok teşekkür ederim, ana site kısmındaki ve okuduğunuz makalelerdeki facebook, twitter, google+ butonlarına basarsanız çok mutlu olurum. Çevrenizde PHP ile uğraş verenler olmasına gerek yok. Aramalarda üst sıralara çıkarsak işin profesyoneli olanlarda yorumda ve katkıda bulunacaktır.
Aramızda birkaç sürtüşme oldu fakat yazma gereği duyuyorum bu konunuza.
Yaptığınız olayı çok beğendim ve kendi sitemde ilerleyen zamanda bir tanıtım konusu yayınlayarak küçük de olsa destek vermeye çalışacağım. Bunun dışında tanıdıklarıma öneriyorum.
Yazılarınızın devamını bekliyorum.
Merhabalar, olaylar olaylar...
Geçmiş geçmişte kalsın varsın yatsın, dostluk ve kardeşlikten yana olalım... O gün için birşey paylaşmak istiyorum;
http://www.youtube.com/watch?v=fE2WA_Dq7HQ
Bunun dışında destekleriniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
Sosyal ikonlara ve yorumlara abanalım...
Kardeşim düşüncen ve açıklamaların gayet güzel. Tebrik ve teşekkürler. Takipteyiz.
Sizlere aktarabiliyorsam anlaşılabilir dilden, ne mutlu bana... Sosyal medya desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum !
takipteyiz bekliyoruz hocam yeni dersleri
Değişkenler' e giriş yaptım, bugün değişkenler hakkında birkaç yazı daha paylaşmayı düşünüyorum.
Tebrikler başarılarının devamını dilerim. İstediğin kitleye ulaşacagına inanıyorum
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, ikon ve yorum desteklerinizi esirgemeyiniz...