İyide hocam programla yapılan ile elle yapılanın arasında zaten fark var.Önemli olan bu hizmeti alanın bu farkın farkında olması....
Ayrıca program kötüdür algısı yanlış.Benim varsa elimde yüzlerce kaliteli site bunu amele gibi el ile gireceğime atarım programa onunla girerim

...
Örnek vermek gerekirse program edu vb pr 8 9 sitelere ekleyemiyor.Bu tür kaliteli tanıtımları el ile elde edebiliyorsun.Ama diğer taraftan baktığımızda program bu işi çok kolaylaştırıyor.
Örnek vermek gerekirse bu kaliteli siteleri programa kaydedip daha sonradan kullanabileceğim bir programım var olaya bir kere ayar verip sürekli kullanmak varken amele gibi el ile uğraşıp bu kalitelidir demek biraz saçma

.Kısa yolu varken işi zorlaştırmaya gerek yok...
Örnek vermek gerekirse Xrumer çok yararlı bir yazılım ve kullanıyorumda...
Şimdi bu yazılıma herşey eklenebiliyor.Her türlü site ve sistem.İnsanlar milyonluk tanıtım yapabiliyorlar.Böyle bir imkan varken yok ben el ile yapacağım derse birisi oda onun problemidir.
Hiç bir programın suçu yok.Programı kullanmasını bilirsen çok faydasını görüyorsunuz.Zira bilinen tüm programların gerçekten mükemmel özellikleri var.Özel liste ve siteler ile bu iş rahat götürülebilir.Onun dışında el ile yapmak gerçekten saçma... belirttiğim şartlar dışında.