Etkai7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kopyala-yapıştır yapmazsanız, konularınız özgün olursa bence tutar. Ama böyle birşeyin oluşması için ya ücretli, ya gönüllü bir ekip olması gerekir diye düşünüyorum, hızlı olması için. Yoksa tek başınıza zor olur. O kadar bilgiyi okuyup, özünseyip, bir yazı çıkarmak. Eğer yapabilirseniz çok güzel ve başarılı bir proje olur diye düşünüyorum.
Ekip bulmak kolay hocam.İlerliyen zamanlarda kullanıcılara'da açarım diye düşünüyorum.Birlikte kuvvet doğması açısından.Bende iyi bir proje çıkarmak istiyorum.İnşallah başarırım.Teşekkür ederim yorumunuz için.

buraqgo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
onun dışında sade bir tema çok önemli www.arkasayfa.org gibi bir tema kullanmanız ziyaretçilere siteyi sevdirecektir. google misali dilerseniz bu temayı size satabilirim.
Tema ve domainim hazır.Bir tek seo'ya uyumlu hale getirmem gerekiyor.

asimus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim sitede bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz
Paylaşımda bulunurum tabikide hatta voltran bile oluşturabiliriz hocam domainler arasında.

Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Bilgi paylaşım sitesi açmak istiyorum wikipedia vb siteler gibi.Amacım hem kendimce birşeyler öğrenmek hemde insanlara faydalı olabilmek.Bu arada tabikide zirveye oynamak istiyorum.Parayla işim yok şurdan gelsin burdan gelsin diye."

burdan çıkaracağım sonuç amacınız para kazanmak vs. değil ise kendi sitenizden gitmeye de gerek yok. Çünkü, ilk sıraya oynatan siteler mevcut onlar ile çalışabilirsiniz, ayrıca küçük miktar para da alabilirsiniz bu işten.

Skype adresinizi filan verirseniz görüşmek isterim
Dediğim gibi para kazanmak amacında değilim.Zaten bilgi paylaşım sitesindende büyük rakamlar kazananı görmedim . Amacım bilgi vermek bilgi verirkende insanların siteme talebinin artması, artmasıylada zirvedeki sitelerle kapışmak.
Skype bilgilerimi yolluyorum hocam .Akşama müsait olduğunuz bir zaman diliminde görüşebiliriz.