kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genelde konular böyle kişiselleştirince kapatılıyor, Kişilere ver yansın etmek birşeyi değiştirmiyor.

Sadece konu amaçından çıkıyor,


Benim anlamadığım neden gelip modlar sürekli en kolayını yapıyor ? KİLİT vurup çıkıyor. Çıkmadanda 2 satır yazıyor, yazmasına yazsın ona bir sözümüz zaten olamaz ama madem yazacaksın uyarı yap, ilgisiz mesajları sil.

Nedir yani 2 satır oraya özlü söz yazmak? mantığı nedir onu anlayamadım

İlgisiz mesajları sil, Gerekli uyarıyı yap, Israrcı olan varsa banla. Olsun bitsin.


Ayrıca 12-15 yaşında anca oyunlarda uzman olursun. Her sektörde olduğu gibi bu sektörde tecrübe şarttır.

Geçen yapılan "hangout" katılanlardan birisi olarak o gün seo adına pek konuşmadık, Zaten benim söyleceğim pek birşey olmaz o konuda. Aman aman bilgili olduğum bir konu değildir seo benim. Eski videolar'dan bahsediyorsanız çok birşey diyemiyecem çünkü pek izlemedim.

Dediğinize zerre kadar katılmamaktayım hocam . 12-15 yaş aralığındaki insanlar sadece oyunlarda uzman olur demişsiniz. Yaşım 15 fakat 11 yaşımdan bu yana arkadaşlarla oynadığım pes'den başka oyun oynamadım . Bu iş tecrube ile olur doğrudur fakat bu tecrübeyi edinme süresi çok farklıdır. 30 yaşımızdan sonra okumayı zor öğrenebileceğimiz gibi bu sektörde böyledir.
Kısacası "Akıl yaşta değil baştadır." . Sizin gibi insanlar yüzünden ( yaş dolayısıyla insanları küçümseyen.) internet sektörü gelişemiyor.

İyi günler , iyi çalışmalar.