Xlarg3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tabiki öncekine göre sistem değişti ama kazanç yok diye bişey yok yavaş yavaş dahada yerine oturucak. önceden herkes free indiriyodu downloaddan kazanalım diye bakıyorduk ama şimdi 20defa inen bi dosya 3 satış yapıyo 7 küsür dolar bırakıyo 7 dolar için kaç download bekliyorduk biz ?
Hocam Şöyle;

Benim günlük 3-4k hitim oluyordu. 4-5 tane reklam alıyordum Aylık reklamlardan 200 geliyordu.

Makale link alıyordum ayda 10 tane ( Alakasız konular değil, bizzat wa-rez ile alakalı linkler) 5 civarı ile 50

2 tanede link alsam 40 Site DLE olduğu için görünüş olarak kaliteli ve reklama uygun bir yapıya sahip. Upload'sız 300 kazandım bile. Upload ilede değişiyordu. Bu sadece kendi sitemden kazandığım rakamlar. Çok değil ama bana yetiyordu. Farklı sitelerde de uploader'lık yapıyordum. Wupload 15-20 dolar getiriyordu günlük Birkaç upload sitesindende alternatif vardı ve onlardan da 3-5 dolar geliyordu.

full-download.net gibi sitelerde editörlük yaptım ki o zamanlar 35-40 doları rahat aşıyordu. ( Tek site ile değil farklı farklı alternatifler ile)

Yani bunları yazmamın sebebi sektörün can çekişiyor olmasını anlatmak için.