Ben de fen yapamıyorum.Hiçbir istediğim de yok.Mühendis olmak bile istemiyorum zaten.
Neden sayısalım diye sordum bu sene kendime ve bir neden olmadığını gördüm.
Sayısalı bıraktım sınava son 1,5 - 2 ay kala.
Ama tm derslerine de çalışmadım.
Seneye ygs ve lys adam gibi çalışıp tm den tercih yapıp çok iyi bir üniversiteye girsem sizce mantıklı bir iş mi yapmış olurum?(tm kafası var bende.Düşük olan okul puanım yarıya düşse bile kendime güveniyorum.)
İngilizce hazırlıkla beraber hazırlanmak zor mu olur ?
Eğer ingilizce hazırlığı geçersem gideceğim okulda bu hazırlığı saydırma diye bir şey oluyor mu yoksa geçmek için sınavına mı gireceğim?
Daha üniversite belli değil,hazırlık okuyup okumayacağım belli değil.Ama planlamaya şimdiden başladım
öncelikle şimdiden ileriye dönük planlama yaptığın için tebrik ederim. a ve b planın her zaman hazır olmalı.
gelelim sorularına, illa tercih yapacaksın yani bir yer kazanmazsan okul puanı kırılmayacak bu bir. velev ki geldi nereler gelecek?
hazırlık çok dandik birşey niyetin yoksa anadolu üniversitelerinde ingilizceyi bir şekilde geçebilirsin ancak iyi yer kazanırsan ikinci sene gene muafiyet sınavına tabii olacaksın.
bir de işin aile durumu var, mahalle baskısı var bunları iyi tartmak lazım. Bu konuda sana destek mi köstek mi olacaklar?
@ilyastbat'ın dediği gibi bir de işin şans kısmı var.