Arkadaşlar Can'ın amcası 13 haziran (perşembe) günü ani geçirdiği trafik kazası sonrasında hastaneye kaldırılıp yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı vefaat etti. Vefaatin ardından babaannesi ise acıyı kaldıramayarak fenalaştı şu an hastanede müşaade altında yatmaktadır. Ailecek yanındalar şu anda bende dün akşam geldim okulumdan dolayı.

Amcası için Allah'tan rahmet diliyor babaannesi için ise bir an önce sağlığına kavuşması ve ailecek bu acıyı tez zamanda dile kolay olsada atlatırlar inşallah.

Ben kız arkadaşıyım az önce tekrar konuştum. Sesi o kadar kötü geliyorduki her kelimesi param parça gibiydi. forumda işler aldıgı aklına geldi şu anda bana şifresini verdi girip konu açmam için rica etti. 4 gündür 1 gram uyumadığını biliyorum Allah sabır versin hepimize ...

İş verenler 3 kişinin işini tamamlayamamış sanırım. Nick hatırlamıyor biri abdullah bey miş ismi 520 TL ben atm den hesabına yatırdım editörlük işi oldugu için diğerleri küçük miktarlar 2 kişi kalıyor onları tam bilmiyorum can da hatırlamıyor. Şu an başka geri iade yapacak durumum yok inanın kendisi gelince makale istemezseniz ödemelerinizide yapar sanırım. daha paraları bile çekmedi çünkü bu yaşadıklarından sonra paramı düşünsün ?

Kendileri PM atarak ulaşır ise ben elimden geldiği kadar fazlada anlamasamda yazmaya çalışırım veya istemezlersede kendini toparlayana kadar beklerlerse fazlası ile gelir gelmez herşeyi yapacaktır. Bu zor gününde anlayışlı olalım lütfen.

Allah rahmet eylesin...