Arkadaşlar ilk önce belirtmek istiyorumki wordpress istemiyorum wordpress edit istemiyorum. Ücretsiz dağıtılan yazılımların düzenlenmiş hallerini istemiyorum.
İsteklerim:
1)Makale ekleme silme düzenleme
2)Kategori sistemi (ekleme düzenleme silme(kategoride yazı varsa silmesin))
3)Üye ve Yorum sistemi (Üye olanda olmayanda yorum yapabilsin)
4)Fotoğraf galerisi (Albüm Sistemli)
5)Basit iletişim formu
6) Seo url & etiket sistemi
Ek olarakda:
Anasayfada slider sistemi
ul ve li şeklinde çekilirse sonradan kendim editleyebilirim bu noktada önemli olan kısım şu sliderda gözükenler wordpress teki gibi hemen aşağısında tekrar çıkmasın ilk 10 sliderda sonrası aşağıda şekilde olması gerekli bu sliderin sıralamasınıda belirleyebilirsem tadından yenmez doğrusu . ve yazıları sayfalı sıralama
Bunlara ek olacak özellikleri kendim ekliceğim için kodlar kilitli olursa kabul etmem.
Öğrenciyim kendim geliştirerek gitmek istiyorum fakat sıfırdan öğrenmek için pek vakit bulamıyorum onun için hazır yazılmış bir sistem üzerinden gitmek istiyorum ona göre fiyat verirseniz sevinirim tema sorun değil sistemin çalıştığı gösterecek kadar bir arayüz bana yeterli olacaktır tasarımı sonradan kendim halledebilirim.
Referans olarak gösterilebilek panelleri olanlar önceliğimdir bana ön yüzden daha çok panel lazım kendim için makale sitesi açıp biraz kendim bişeyler katmak istiyorum ilgilenenler burdan pm atarlarsa sevinirim ödeme havale veya sahibinden gittigidiyor vb üzerinden (sadece tanınmış siteler) yapabilirim... Fiyatlar beni aşacak düzeyde olmazsa yaptırmayı düşünüyorum açıkçası şuan ne kadar bir fiyat gelir kestiremedim....