Merhabalar. Bir süredir düşündüğüm bir konuyu sizin de fikirlerinize açmak istiyorum.
Malumunuz R10 makale yazımı konusunda gerçekten Türkiye internet pazarı için büyük bir potansiyele ve aynı zamanda büyük bir çeşitliliğe sahip.
Yazılar yazılıyor, alınıyor falan ancak bazı makale yazarları konularında belirtmesine rağmen birçok makale yazarının aslında ne iş yaptığını bilmiyoruz.
Dolayısıyla cenaze levazımatçısının sağlık kategorisinde yazılar yazması mümkün.
Amacım bu durumu engellemek değil ancak makale yazarlarının kendi uzmanlık alanlarını yada mesleklerini bilirsek makale alan kişiler de aradığı en uygun makaleyi bulurlar diye düşünüyorum. Böylece yazan kendi için sağlam bir referansa, yazdıran da daha kaliteli makalelere daha kısa sürede ulaşmış olur. İki tarafın da karşılıklı memnuniyeti artar.
Bu başlık altından şu formatta bir liste hazırlasak nasıl olur ?
Dipnot: Aktif olarak makale yazarlığı yapmıyorum arkadaşlar. Konuyu kendim için açmadım şimdiden söyleyeyim. Sadece böyle bir fikir sunmak istedim.
Sizce nasıl olur ?
@wert237 ( Öğrenci ) Teknoloji & Sosyal Medya
Hocam makaleci arkadaşlar bu şekilde yazsın sizde listeye ekleyin. Mod'lardan ricada bulunuruz sabitletiriz. Sonuçta forum için gayet faydalı bir uygulama.