Bu destekten kast ettiğiniz şey sürekli backlink mi yoksa siteyi güncel tutmak mı?
Sanırım organik hit gönderilen sayfanın güncelliği önemli çünkü Google'dan gelen kullanıcılar sayfa 2-3 dakika duruyorsa genelde o sayfaya bir yorum bırakır, bu da sayfayı güncel tutar. Bu şekilde bir güncelleme mi gerekli?
Penguenden once tek basinada yukseltiyordu hiti kestin mi dusuyordu tekrar ama yukseltiyordu sonucta. Artik yukseltmiyor bi fayda saglamiyor. Su diger metriklerle beni bilgilendirirseniz sevinirim. Verdigimiz para bosa gidiyo yoksa
Penguen öncesi hiti kesince düşüyordu doğru.
Sürekli backlink var ancak şöyle var. 5. sayfadaki bir sitenin alacağı hit ile 1. sayfadaki sitenin alacağı bir hit eşit değildir. Bu aranma hacmine ve günlük getirisine göre organik olarak hesaplanmalıdır.
Atıyorum 5. sayfadaki siteye günde kelimesinden 40 hit 1 sıra atlatıyor, 50 hit 3 sıra atlatıyorsa 20 hiti seçip 2 günde 1 sıra atlamalısınız. Ardından backlink alımları yapmalısınız.
Ekstra olarak facebook üzerinden doğrudan linkle yani smo sayesinde ziyaretçi çekin. Sayfa gezinmesi olacaktır muhtemelen.
İçeriğinizide güncel tutun.
Ben de bulana kadar çok sıkıntı çekmiştim zamanında (yeni zamanlar 2-3 ay felan öncesidir en fazla) ancak metrikleri keşfettikten sonra işe yaradığını bizzat gördüm.
Söyleyeceklerim bunlar, aklın yolu birdir...