Ben kavga bile ediyordum bir ara yolcu ile bizim infotek v2 idi sistem.
Kiradan gelme bir araç idi kaza sonucu şirket aracı geri çekti kiracılardan.
Sonra kendi kullanıyordu beni de yolladılar muavin olarak host gelir servis yapardı bakım vs lerde ben ilgilenir idim kaptana söyler gider idik infotek e filan 10 kere söyledim infotek e de ama onlarda açmadı hatta açık olanları bile şirket kapattın diyordu kapatıyorlardı usb girişleri cihazlara zarar veriyor dosya formatlarını değiştiriyor virüsler vs. o ekranlarda bagajda bir ana bilgisayara bağlı sonuçta onunda işletim sistemi windows idi bizde.
Birde merkezi sistemler vardır ona sen usb ile izleyemezsin o usb siz bilgisayar kendi hafızasındaki filimleri döner izletir belli kanallarda.
Onu ancak yine bagajda bilgisayarın usb slotundaki flash bellek yada filim için varsa harici harddisk ile değiştirirsin.
Ama içindeki sd kartlarından yürüttüğüm için o filimler .avi idi

yani infotek sd kartları .avi formatı ve 4 gb ı bizlere 30 TL ye satıyorlar firmada bunu alıyor :s
Ya muavin çalıyor ya yolcu zaten her ay 10-20 tane micro sd kart alıyorduk
Arkadaş görüntü zaten kötü e filmlerde pek sağlam filmler değil hak verirsiniz ki .. Neden çalarlar anlamam

Hiçmi film izlemedin diye sorarlar adam
Şimdi anlamadıgım birşey var, tüm arabalarda mı flash girişleri kapalı yoksa bazı arabalarda mı ?