Kardeşim, kolum kırık olmasa, bu forumda direnişçi kardeşimiz çok. Yardım etmek isterim. Maske temin ederdik ama mecalim yok. Biber gazı kadar kötü birşey yok. Onu yaşamayan bilemez. Maske olarak, temin edebilirim aslında. Ama bütçenizi de bilmek isterim.
MASKE ALMADAN ÖNCE, Filtresine dikkat edin. Filtre dahil fiyatlıysa alın. Pahalı olan Filtredir. Filtrelerin A2 felan olmasına dikkat edin. 1.000 TL'ye maskeniz dahi olsa, filtre kötüyse hiçbi işe yaramaz.
Yüreğin yeter hocam, bütçem Max 150 TL

Ayağım sakat benimde,3 ameliyat geçirmiştim kırıktan dolayı, eğer herhangi bir darbe gelirse yürüyemem birdaha o yüzden onun içinde ayrıca koruma almam gerekicek,O yüzden fazla masraf yapamıyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:07:32 -->-> Daha önceki mesaj 14:06:08 --
maskemi arıyorsunuz insanları polisle karşı karşıya geldiklerinde neler yapacaklarınımı anlatıyorsunuz anlamadım ¿
Maske arıyorum. Dipnot olarakta: polisle karşı karşıya geldiklerinde ne yapacaklarını anlatmıyorum, hayatta nasıl kalabilecekleri hakkında bilgi veriyorum.Burda tüfek reklamı yapmıyorum farkındaysanız, savunma yolunu anlatıyorum.