Hocam siz basite alıyorsunuz ama home tuşu değişince telefonun tamir görmüş olacak ve içi açılacak. + kullanılacak home tuşu %90 yan sanayi olacak çünkü orjinalini 25 TL'ye kimse yapmaz. Bunların hepsi bir iş ve içi açılınca telefonun orjinalliği bozulacak. + demişsiniz ki arka kameranın camı flu çıkıyor çiziklerden dolayı. Orjinal arka kapak (3 ay önce değiştirdim) 60 TL verdim. Ama aynı şekilde içi açılacak ve takılan arka kapak tam oturmaya biliyor. Benim telefonumde 0.1 mm'lik boşluk oluştu ve titreşimde ses yapıyor vs. Yani hepsini göz önünde bulundurduğunuzda hem iş hemde telefonun orjinalliğini bozuyor
hocam demek orjinal arka kapak almamışsınız gel gelelim apple bile açıkladı zaten orjinal bir yedek parça satışları yok biraz araştırmalısınız şuan dünya üzerindeki tüm apple yedek parçaları ya yan sanayi yada bozuk telefonların parçalanması sonucu çıkan parçalar ben bu telefonu alacak kişiye bozuk iphone ları parçalayıp yedek parça satan firmanın adresinide veririm illa arka kapağı çiziksiz olcak diyorsa gider 40 liraya alır ve hiç bir şekilde boşluk birşey kalmaz, onuda geçtim kapağın değişmesine gerek yok olayı abartmayın lütfen home tuşuna gelince BÜTÜN iphone larda gün gelir o sorun ortaya çıkar yapcak bişi yok eğer doğru yerde yaptırırsanız ucuza yaptırırsınız, daha temiz bir telefon almak isteyen bence 700-750 liralık ilanlara bakmalı bence bu ürün fırsat ürünüdür.