Biyorum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@rigel plugrash iyidir güzeldir tabiki her koyun kendi bacagından asılır bildiklerimi çıkarım için kullanmadım ama ilk defa böyle bişeyde kullanıyorum.açıkcası iyide getirisi oluyor.hani buna basitce senbile ''ref'' yazıyorsan diyecek bişeyim yok.Artı adamlar güven verdi sayım oranları olsun tık oranları olsun ödeme olsun, bildirimlere bile açık ve dogru bir şekilde dönüyorlar.Ben memnunun herkezede hem tavsiye ederim hemde refimden üye olması için anlatırım bildiklerimi.

Tüm bunların dışında TRdeki reklam firmaları haklı olabilir ama artık yayıncı olarak ''havuz'' kelimesinden bıktık usandık.Herkezin ***** sitesi var o zaman farklı bir şeyler yapsınlar yada sayımları bariz bir şekilde yapılandırsınlar.Hayır bir insan 10 tane ***** siteye girip aynı reklamı görüyorda neden aynı saat yada sayım diliminde ziyaretcinin ilk tıkladıgı site para alıyor bunu anlamış degilim?

çamur filan atmak istemiyorum konuyu farklı bir paralelede taşımak tartışmada yaratmak istemiyorum ama olmuyor kardeşim olmuyor.Ciddi oranda az bir kazanca tamah ediyoruz.ki yinede kullanama devam ediyoruz.

onlarca cevap yazılır cizilir ama degişecegini zannetmiyorum....
Çünkü ziyaretçi ilk tıkladığında artık o reklamın içeriğini öğrenmiş oluyor. Yani reklamveren amacına ulaşıyor. 2-3-4-5-6-7-8-9-10 kere aynı şeyi görsün istemiyor, ürünü bilsin istiyor. Reklam firmaları bunu yapmazsa da reklamveren üzülecektir, bunun da ortak noktası var mı bilmiyorum.