işi tartışma ortamına döndürmeye çalışmak gerçekten ilginç olmuş.

öncelikle şunu belirtmek isterim ki " bu konuya katılmıyorum , bence söylediklerin yanlış yada katılıyorum bende bunu fark ettim" diyebilmek farklı bir şey , " sadece 2 site inceleyerek mi bu kanıya vardın " demek farklı bir şey.

Tekrar ve tekrar söylüyorum ; sadece 2 site incelemedim .incelemelerin hiçbiri de moz.org daki linklere bakılarak olmadı.özellikle anchor text konusunda gördüğüm en çok örnek budur.Altını çizerek söylemek istediğim bir şey daha var.Sadece ben kendi başıma bu kanıya varmadım.Bu olayla ilgili çok konuştuk , seo bilgisi benden çok daha fazla olan insanlarda benimle benzer fikirlerde.

Tekrardan söylüyorum; benim ve bu konuyu konuştuğum insanların özellikle anchor text konusundaki görüşü budur.Katılırsınız yada katılmazsınız önemli değil.Kimsenin bu konuya gelip sadece 2 siteyi inceleyerek mi bu kanıya vardın demesi haddine değil.

Sadece iki siteyi örnekleyerek konu acmakta benim hatam olmuş bunu kabul ediyorum.Özellikle anchor text ile ilgili fırsat bulabilirsem daha geniş bir örnekleme yapacağım