KabloBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
lenovo bilgisayarların tasarım ve ek özellikler olarak büyük artıları var, kullanan arkadaşlarımda ısınma problemi (şu ana dek) olmadı.
DReaMeRYounG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bütçeniz 2500 civarı ise iyice araştırıp isteklerinizi karşılayacak bir laptop alabilirsiniz kolaylıkla. Asus kullanmadım ben ama kullanan arkadaşlarım memnun idiler. Dell in servis hizmeti sağlamdır onu da düşünebilirsiniz. Ben lenovo z500 kullanıcısıyım. Isınma ve ses sorunu yaşamadım 6 aydır kullanıyorum. 1450 Tl ye aldım sanırım. İntel i5 işlemci, 1 tb hdd, 6 gb ram ve 2 gb paylaşımsız nvidia gt force 645 ekran kartı bana yetiyor size yeter mi siz karar verin
MoRaLiTe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 ay öne lenovo z580 aldım i5 işlemcili modelini bundan önceki laptopumda lenovo g570'di kesinlikle öneririm.yeni aldığım laptopta cod4 2-3 saat oynuyorum herhangi bir sorun olmuyor kasası diğerlerine göre daha iyi olduğu için etkilemiyor.Fan gürültüsü çok az zaten modları var süper sessiz fan temizleme fln süper sessize getirince fan sesi duymuyorsunuz. Fakat bu aldığım modelde wirelles sorunu var. güç adaptöründen çıkarınca bağlantı zayıflıyor alcaksanız y570 fln alabilirsiniz. Şimdilik memnunum öneririm

sevgili arkadaşlar 4 sene lenova kullandım lenova yaptırı sadece anakart degiştir işlemci ram tamam git sat başka yaptıkları hiç brşey yok her leptop firması her sene kasa ve yenilikle getirirken lenova olduru yerde kalıyor
ve üzüldürüm taraf hala 2.500 bin tl verip mekanik hardisklik leptop alanlara üzülüyorum 7200 rmp diskle hemde bak konuyu açan güzel kardeşim

sakın ve sakın lenova asus casper exper pc alma ben sana dün açıkladım bunlara sakın kanma 72 saat yaklaşıyor dell leptopo ve hala ısınma yok
lenova 4 sene kullandım 8 ayda elimde kaldı 21 gün çalıştı 22 günde leptop ısınmadan dolayı kapandı

madem 2500 tl var altta imzamda sitem var ona tıkla beni ara ver adresini uçakla yanına gelcem dell al 1.400 tl 240 veya 512 gb- ssd al buda yaklaşık 400 ile 800 arası eder

eder sana 2.100 tl unutma mekanik hardiskler ısınabilir ve agırlık yapar batarya yer

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:53:13 -->-> Daha önceki mesaj 11:50:34 --

onbinlerce server üretmiş R10 bile server dell ken senin gibi gitip lenova alman abes kaçar