Yapı kredi world kart almıştım ilk sene ücretsizdi, ilk sene dolmadan kapattırdım.

Ikea'daki avantajları sebebiyle axess aldım, bir telefonla hemen kart ücretini iade ediyorlar.

Hsbc advantage almıştım kart ücreti alınca iptal ettim, iptal ederken bi ton dil döktüler puan vs. yükleyelim dediler kabul etmedim.

Cardfinans'ım var kart ücreti aldılar 2 kez falan telefonla arayınca, en son kart ücretini iade ettiler ve fix karta çevirdiler, kartım 1 aydır hala gelecek, aktif ileri mağduru olduk

Normalde kredi kartına karşıyım lakin evlilik söz konusu olunca alışveriş için paranız yoksa bir nebze mecbur kalıyorsunuz.

Bankasya dıt kart bu süreçten önce tek kullandığım kredi kartımdı ve bu bankadan bu tarz bir şey beklemiyordum açıkcası, artık ücreti aldıkları vakit geri almaya mümkün olmazsa en kısa sürede kart iptaline başvuracağım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:10:36 -->-> Daha önceki mesaj 00:07:42 --

DarksPrince adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu ülkede Garanti bankası almıyorsa hiç biri almıyordur buna o kadar emin olabilirsin.

Hemen her bankanın kart aidatı almayan bir kar ürünü zaten var , olmayanlarda yeni kanunla birlikte getirmek zorundalar.

BankAsya'nın özellikleri nedir kendilerini tercih etmek için bilmiyorum ama gözlerini açmışlar öyle gözüküyor.
Ekstra bir özelliği yok, faizsiz katılım bankası olması, kart ücretinin olmaması ve uçak bileti , otobüs bileti ve tek tük alışverilerde işimi gördüğü için uzun senelerdir kullanıyordum.

Nakit çekme özelliği yok sadece alışverişlerde kullanılabiliyor.( bu da benim için bir dezavantaj değil)