Bakın burası r10 burada ne kadar doğruymuş gibi yazsanız da insanlar kimin ne olduğunu artık biliyor siz madem 2005 ten bu yana hosting işi yapıyorsunuz o zaman dersiniz ki biz bu yıldan beri şu "xxx.com" üzerinden hosting ve diğer hizmetleri veriyorduk 2013 yılında güçlerimizi birleştirerek şu firmayı yada siteyi kurduk olur biter faaliyet belgeniz bile 1 ay önce alınmış 2005 ten beri bu işi yapıyoruz diyorsunuz bizim amacımız işinizi baltalamak değil sadece insanlara doğru bildi verilmesinin sağlanmasıdır.

DevrimBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. R10 Ailesi gerçekten ciddi bir potansiyele sahip fakat satış ve yardım konularına yapılan yorumlara baktığımızda gerçekten üyelerin hiçbir detayı okumadan yorumlar yazdığını görmek zor değil. İlk mesajımızda belirtmiştik tüm detaylarımızı fakat hiçbir değişiklik yapmadan burdanda merak edilen soruların yanıtlarını yazmak gerekirse "EVET" Belgemiz mevcut ve bunu iletişim bilgilerimizin en altında paylaştık. Ayrıca "2005'ten bu yana" kısmınıda aşağıdaki cevabımızda bulabilirsiniz. Tekrar bilgilendirmek gerekirse belge numaranız: 2996

Samimiyetle cevaplamak gerekirse ilk mesajımızda kullandığımız ibareyi hiç bir şekilde değiştirmeden sadece dikkat edilmesi gereken yeri belirleyerek sizlere tekrar sunmak istiyorum ve aklınızdaki sorunun değişeceğini umuyorum...

" 2005 Yılından bu yana internet sektöründe yer alan 3 ekip ve çalışma arkadaşı tarafından kurulmuştur."
2005 yılından bu yana hizmetinizdeyiz
2005 yılından bu yana hosting satışı yapıyoruz
2005 yılından bu yana yer sağlayıcı olarak hizmet veriyoruz
2005 yılından bu yana bu sektördeyiz
2005 yılından bu yana devrimbilisim sizlerle
Veya benzeri hiçbir ibare kullanmadık. Hiç bir şekilde ve HİÇ BİR web ortamında da buna benzer bir ibare kullanmadık. Dikkatli okumanızı içtenlikle temenni ediyoruz.

Saygılarımızla..