Sorunun onofis kaynaklı olduğunu zaten tahmin ediyordum. Sunucularının durumundan bunuda zaten açıkca anladım ancak emin olmadan elimde bir kanıt olmadan suçu onofise atmak yanlış olur. Yoksa benim içinde suçu başkalarına atmak çok kolay ama ya öyle değilse ? Benim burda canımın sıkıldığı nokta 20 tl parası değil. Beni insan yerine koyup size telefon numaramı iş başında vermiş olmama rağmen dönüp bir kere bile aramamış olmanız ve hiç haberim olmadan burda hakkımda hakaretler beddualar etmeniz. Sesimi çıkarmamış olsam konularınıza yazmamış olsam burda moderatör arkadaş muhtemelen beni banlayacaktı. Ben kimseye karşı kin beslemem öyle bir huyum yoktur o yüzden özrünüzüde kabul ediyorum ancak umarım bu yaşananlardan kendinize bir ders çıkarırsınız. Emin olmadan gözlerinize görmeden ortada en ufak bir kanıt dahi olmadan sadece ihtimaller üzerinde durarak bir kişiyi suçluyorsunuz ve çok ağır sözler sarfediyorsunuz. Haklı olun veya olmayın hiç farketmez kimse için bu kadar laf söylemeye beddua etmeye değmez Allah'a havale edersiniz hakkınızı ararsınız gittiği yere kadar olur biter yok yere günaha giriyorsunuz.

Sonuç olarak ortada tam olarak bitmemiş teslim edilmemiş bir iş var iş zaten yarıda kesildi malum. Taşıdığım sitelerde 3 tane. O yüzden bir ücret talep etmiyorum. Bu olgunluğu gösterip özür konusu açmış olmanız benim için kafidir. En azından art niyet taşımadan bir anlık sinirle böyle birşeye kalkıştığınızı anlamış oldum. Üzerinizde bir hakkım olduysada hakkımı helal ediyorum. Moderatör arkadaş konuyu okuduktan sonra size vermiş olduğum olumsuz traderi ve hakkınızda açmış olduğum "oksijenterapi Şikayetçiyim" isimli konuyu silebilir.