Merhabalar,
Açıkça konuşmak gerekirse çok bi umudum yoktu ortalama bir paket satın aldım daha önce bir çok kez bu tür bir çalışma yaptırdım ama neredeyse hiç birinden bir sonuç alamadım.
Bundada çok umudum yoktu yinede yaptırayım dedim yorumları okudum ve neredeyse hepsi başarılı sonuç almıştı.
Öncelikle sitemin analinizi yaptı eksik olan metalarını düzenledi ve çalışmaya başladığını söyledi.
Aradan 2 ay geçmedi tam olarak gün geçtikçe hitlerde artış olmaya başladı ekledigim konular hep arama motorlarında üst sıralara gelmeye başladı ki en önemli kelimede
1. sayfa 1. sıraya yerleştim ki bu kelime gerçekten çok önemli bir kelime. Şuanda sitem nazar deymesin çok güzel bir şekilde işlemeye devam ediyor.
Verdiğim parayı kesinlikle hakediyorsun, herşey için çok teşekkür ederim.
Merhabalar,
Sinan bey bu güzel yorumunuzdan ötürü size çok teşekkür ederiz.
Şayet Mart ayından beri olan sürekli dalgalanmaların sebebi olan Penguen 2.0 güncellemesi sonucu her sitede aynı yolu izleyemediğimiz için iyice denemeler yapmak mecburiyetinde kaldık. Bu süreçteki yoğun deneme temposu ve siz değerli müşterilerimize durumu izah etmeye çalışmak bizi bir hayli yordu.
Ancak yavaş yavaş çoğu sitede iyi sonuç aldığımızı görmek ve stratejimizin doğru olduğunu farketmek bize bir iş gücü daha kattı.
Sizin yorumunuzda bu yorgun ve yoğun tempoda çalışan ekibe moral oldu diyebiliriz.
Diğer tüm müşterilerimizde de aynı sonuçları almak için çabaladığımızı belirtmek istiyoruz. Zira konu üzerinde de bir backlink paketi değil, bir kaliteli organik network kurduğumuzu, bu işlemide danışmanlık dahilinde yaptığımızı sizin aracılığınızla duyurmak isteriz.
Sormak istediklerinizi çekinmeden sorabilirsiniz, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Saygılarımızla,
Meyuza Web & Solutions - Profesyonel Web Çözümleri