Ücretli bir sistem için "bence" biraz daha fazla özellik olması lazım. Bu özellikler, fazladan olsun diye değil işe yarayan insanların para verip yararlanacağı şeyler olmalı. Birde tekrar yazmak istedim rakip sitenin iconlarını kullanmak pek hoş olmamış. Sistemi sıfırdan yapıp hazır icon kullanmak tuhaf geldi açıkçası.
WM araçlarını kullanan insanlar genellikle rakip siteleri kontrol etmek için veya yeni site alırken araştırmak için kullanıyorlar kendi sitelerinin her dakika ne kadar hızlı açıldığına pek bakan görmedim ki buna bakmak isteyen bir insan siteye girip giriş yapıp araçlar kısmına gelip bakacağına diğer sitelere girip tek tıkla bakabilirler. İşin özeti daha kullanışlı bir sistem ve ücretsiz olarak sunulmayan yeni özellikler eklenirse bu proje tutabilir ancak bu şekilde devam ederse açıkçası ben pek kullanılacağını sanmıyorum.
Tabi ki yorumunuzu dikkate alayacağız. Daha beta süresi olduğu için geliştirmeler yapılacaktır.
Ancak biz aynı zamanda host sağlayıcısı olarak hizmet sağladığımızdan site açılış hızları erişim durumlarını sürekli takip etmek isteyen pek çok kitle olduğunu görüyoruz.
Önemli olan *******.com dan anlık veri sorgulamak değildir. Önemli olan sitenizin yavaşladığını otomatik sistemin tespit etmesi ve size bunu uyarmasıdır. Tüm araçlar için bu mantığı düşünebilirsiniz.
Sitemizdeki uygulamaların çoğunu internetteki ücretsiz sitelerden anlık sorgulayıp sonucu alabilirsiniz ancak hiç biri size bunu otomatik yapıp grafiksel sunmaz. Bu çok önemlidir geçen ay bu dönemde ne kadar index vardı şuan ne kadar index var.
Geçen ay siteniz ne kadar süre açık kaldı kapalı kaldı vs vs
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:50:51 -->-> Daha önceki mesaj 15:48:01 --
Yazılımlarımda YouTube için api kullanıyordum ve bir ücret ödemiyorum. Google Docs üzerinden oluşturuyordum. Ve sürekli sorgu yolluyordu mecburen. Ancak bilemiyorum tabi ki.
O.S.E tarzı bir proje daha çok tutacaktır.
Kontrol ettiğimde limit var bu limitlerden sonra ekstra ücret alınıyor
YouTube Analytics API
Courtesy limit: 10,000 requests/day
YouTube Data API v3
Courtesy limit: 5,000,000 units/day
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:51:46 -->-> Daha önceki mesaj 15:50:51 --
Hayırlı olsun. Bu arada portstatus hala sizin yönetiminizdemi?
Hayır o projeyi devir ettik.