Alıntı:
leet Nickli Üyeden Alıntı
Fatih hiçbir zaman futbol konusunda objektif konuşmuyorsun. Ben dahil olmak üzere bu forumda eminim birçok kişi senin futbol yorumlarını tınlamıyor bile. Kusura bakma ama sayılmayan gol dediğiniz sözde golde adam 30 saniye düdüğü öttürdü de oyuncularınızdan tınlayan olmadı. Boru gibi faul var, golümüzü vermedi diye ağlamaya gerek yok. Maçın hakkı beraberlikti, fakat forvetleriniz büyük şansları değerlendiremedi. Hakeme kızacağına forvetlerine laf söyle. Ayrıca Fenerbahçelilere hakaret gibi saçma sapan sözler yazmaktan da vazgeç, sonra yok efendim Fenerli yönetici beni banladı diye ağlıyorsun. |
Leet ben kesinlikle banlandım diye ağlamadım. Canın sıkıldıysa banla kendine zemin hazırlama. Maçın hakkı beraberlikse berabere biticek kardeşim maç. Boş konuşmayın burda. Faul faul mü ? arkadaşım bana bunu söyle ondan sonra gel yorum burda. Ben oldukça objektifim. Yanlış bir şey söylemiyorum tüm Türkiye böyle adi bir galibiyeti görüyorda siz neden görmüyorsunuz arkadaşım. Çünkü asıl objektif siz değilsiniz o yüzden. Bir Fenerbahçeli hiç bir zaman objektif olmadıki bu gün olsun.Artık paf takımla çıkıyoruz bu kirlenmiş ligde Delikanlı takıma yer yoktur. Tüm fb liler tüm aziz yıldırım gibi düşünenler için hayırlı ve uğurlu olsun.