Merhaba,

Arkadaşlar uzun zamandır internetten vcc ile alışveriş yapıyorum ama böyle birşey başıma hiç gelmemişti.Zaten en korktuğum da buydu online alışveriş yaparken.

Linode.com sitesinde vps'im var ve ay sonu süresi biticek.Bende linode.com hesabıma para aktarıyım dedim.Onlar her ay bakiyeden düşüyor. Sayfada istediğiniz miktarı yazıyorsunuz o kadar karttan para çekiyor.

Dün akşam vcc aldım ve ödeme yapıcaktım oraya ama kartta olduğundan fazla yazmışım oraya.67 dolar yazdım ve hata verdi kartınız reddedildi diye.Sonra sayfayı yeniledim ve bu sefer 66 dolar yazdım. Gene aynı hatayı verdi ama parayı vcc den sistemleri çekmiş.

linode.com'daki yetkililere sorduğumda özür dilediler ve onların birşey yapamayacağını ve bankayla konuşulması gerektiğini söylediler.Benim anlamadığım nokta bankayla niçin görüşülmesi gerekiyor? Sonuçta para karttan çıktı ve onların hesabına geçmedi mi? Neden diye sorduğumda da gene bankayla konuşun demeye devam ettiler.

Şimdi benim parama ne olmuş olabilir? Ne yapmam lazım bu durumda bir danışmak istedim arkadaşlar dün akşamdan beri karnıma ağrılar girdi