osmanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her güncellemeden sonra bi dünya yazı yazardım, ekran görüntüleri falan.
Bu kez kısa :

Direkt olarak tecrübe ettiklerimdir. [ Bahsi geçen tecrübelerden biri ]

- Anchor text kullanmayın. Sayfanızın hangi kelimede yükseleceğini linkin bulunduğu sayfadaki içerik belirliyor.
- Bu yüzden tanıtım yazısı & face & twitter ve diğer sosyal medya dışında linkler hikayedir.
- Çok net söylüyorum artık Anchor textle link almak "rakibi batırmak için" kullanılabilir. ( böyle işlere girişmeyin çoluk çocucuğunu geçindiriyor insanlar )
- Pr'li sayfalardan uzak durun. Yüksek pr li Haber sitelerinden tanıtım yazısı alın. Alt sayfaların Pr'leri yükselince etkisini göreceksiniz.
- Tanıtım yazılarınıza dahi "anchor textli" link çalışması yapmayın. Tanıtımlara sosyal medya paylaşımları yapsanız yeterli.
- Spam siteler için söylüyorum, mutlaka sosyal medya hitiniz olsun. Botların kafasını acayip karıştırıyor !!

Bu kadar, başka bişey yok.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:02:13 -->-> Daha önceki mesaj 12:00:15 --

- Tanıtım Çalışmalarınızı Pr güncellemelerinden önce yapmaya gayret edin. Ana sayfa Pr'si yüksek Haber Sitelerinden tanıtım yazısı !!!!!!!
ben tek birşey biliyorum o da spam yapacaksın hemde kralını
parayla yazdırılmış içerik elle girilmiş içerik yok copyscape geçen içerik ful hikaye link olayına girmiyorum bile 1 tane linki olmayan sitelerim hit basıyor hemde evreka cinsinden hit ...
basacan spamı olacak hit basacan hiti akacak para işin özü bu