Başlık için bayağı düşündüm ama yine de anlaşılmamış olabilir. Şimdi birkaç maddede istediğimi anlatacağım.
- Tüm İllerin isimlerinin üzerinde olduğu bir harita(Resim zorunlu değil),
- Bu illere vereceğim alt tagları eklenecek; siz yaparken plaka kodunu eklemeniz yeterli; ben düzenlerim,
Yönetim Panelinde(Sitene Ekle Kodu Verecek Kısımda) olacak şeyler ;
- Tüm iller ve bazı illerin birkaç ilçesi bulunacak bunların hemen başında checkbox olacak; ile veya o ilin herhangi bir ilçesindeki checkbox işaretlenirse o ilin backcolor'ı yeşil olacak.
- Eğer herhangi bir ilin hem merkez hemde ilçelerinden birinin checkbox'ı işaretlenmemiş ise o ilin arkaplan'ı kırmızı olacak.
- Bu checkbox işaretlemelerinden sonra dediğim gibi yönetim panelinden oluşturduğum şekilde bize bir sitene ekle kodu verecek,
- Birde 7 kadar il şu aşamada gri kalacak fakat ileride onları'da açabileyim.
*İstediğim şey sadece bu kadar; Html, Php ve Javascript dillerini orta seviye'de bilen biri yapabilir denildi bana; yaptıracağım kişi meşguldu bir ay sonraya gün verdi bana 1 hafta sonra lazım.
**Daha iyisini yapabilirim diyen arkadaşlar varsa küçük birkaç fonksiyon daha eklettirmeyi düşünüyorum.
***Elimde html area'lara bölünmüş bir türkiye haritası mevcut. Ama renklendirilirse resim halinde olduğu için üzerindeki ilin adı da kayboluyor.
__ Fiyat ve Teslimat Süre Tekliflerinizi bekliyorum. Ücreti iş bitiminde havale - eft - kontör yöntemleriyle ödeyebilirim.