CLass16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçte alınmıyorum nedense bu yazdıklarını Kimsenin üzerinden haksız kazançta elde etmiyorum.Bu tavrınızı bot yazanlara falan da sergileseniz ya cidden ? Niye onları kabul ediyorsunuz. Gerçekleri ben dile getirdiğim için mi böyle birden atladınız olaya ? İstediğin gibi report edebilirsin.Telif hakkı bulunan hiç bir şeyi almam bu hırsızlıktır , ama herhangi bir telif hakkı yoksa bu açıktır ve istediğim gibi alırım açık ve net.
Her yazısına telif hakkı alabilecek kaç tane websitesi sahibi tanıyorsun? Adam websitesinden kazandığı parayla ev geçindiriyor olabilir. Ama sen bunun telif hakkı yok ben bunu rahat rahat çalarım diyebiliyorsun. Bunun adı pişkinlik değildir de nedir? Bot yazan adamlar eğer gariban adamın websitesinden çekiyorsa onlarda haksız kazanç elde ediyor. Adamlar köklü gazete sitelerinden, video sitelerinden içerik çekmek için bot yazıyor. Kendi yaptığın haksızlığa/hırsızlığa kılıf olarak gösteremezsin bunu..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:12:52 -->-> Daha önceki mesaj 19:10:53 --

CLass16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece gülüyorum Sen bir şeyi paylaşıp onu herhangi bir telif hakkıyla ya da resmi bir belgeyle güvence altına alıp koruyorsan ve ben onu alıyorsam bu hırsızlıktır.Bunları yapmıyorsan internette bilgi paylaşımı yapmış oluyorsun ve bende bilgiyi yaymış oluyorum gayet açık bu arkadaşlar.Böyle diyorsunuz ama şuraya bedava bot yazılır diye konu açsam hepiniz pm atardınız o ne olucak
Senin amacın bilgiyi yaymak değil, başkasından çalıp kendi cebine koymak! Burada o cüzi kelime dağarcığınla kelime oyunu yapmaya kalkmamanı tavsiye ederim. Başarılı olamazsın çünkü!