Benim korkak olup olmadığımı ya da girişimci olup olmadığımı sana yazdığım eleştiriden anlamaya çalışıyorsan, gerçekten sen doğru yolda değilsin dostum.

Ben sana neler yazdım, sen kişiliğimle ilgili öğütler verdin. Teşekkür ederim.

)
Ben çok Türk girişimci gördüm. Internette gerçekten bir şeyler yapmak istiyorsanız; ya ciddi ciddi sağlam bilgi sahibi olacaksınız (Bu sistem içinde neler dönüyor, kodlamalar nedir ne değildir çok iyi hakim olabileceksiniz) ya da paranız olacak, paranızla bilgi satın alacaksınız.
Siz de gördüğüm kadarıyla para değil, bilgi var. Para da olabilir ama siz bilgi yoluyla bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Ama bilginiz kısıtlı. Ortak arıyorsunuz değil mi? Özgün projelere sokulacak ortaklar, belli bir süre sonra patlıyor. Kendim ufak çaplı çalışmalarımda gördüğüm gibi bu R10.NET'te de çok şahit oldum diyebilirim.
Size gerçekten tek tavsiyem, kendinizi bu yazılım alanında geliştirin. Daha sonrasında iyi bir şeyler yapmak için çabalayın. Az ya da kısıtlı alanda bilginizin olması, sizin büyük işler başarmanızı engeller.
Ayrıca ben size eğer ki önyargıyla yaklaştıysam, bu tamamen benim Türkler ve Türk olmayan yabancı insanların başarılarında gördüğüm izlenimlerden kaynaklanıyor. Ne kadar iyi olursak olalım, yabancılar kadar her alanda pek iyi değiliz ! Çünkü bizler yeteri kadar azimli, çalışkan, istikrarlı kendi alanımızda gitmek istemiyoruz. Her şeyden istiyoruz, her şeyden az az olsun ama her şeyimiz olsun istiyoruz. Böyle olunca da yarı yolda patlıyor her bir şey.
Size bu alanda en içten dileklerimle gerçekten başarılar dilerim. Umarım bir gün ilerde iyi bir sosyal ağın geldiğini ve yapımcıların bir Türk olduğunu, çeşitli haber sitelerinden duyarız.
İyi çalışmalar.