WSBGDH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Statik web sayfalarının en başında kurumsal siteler gelmektedir. Blogroll veyahut twitter beslemeleriyle sayfa güncel gösterilebilir. Lâkin bunun dışında sizinde belirttiğiniz gibi paravan mantığı off-page kısmında 1 adım daha öne çıkmaktadır. Hem istikrarı hem de etkisi konusunda fevkalade yararları vardır bilmukabele.

1) Paravan siteleriniz TLD miydi yoksa ücretsiz blog servisleri miydi?
2) Paravan sitelerinizden footer mı yoksa tanıtım yazısı şeklinde mi çıkış yaptınız sitelerinize?

Bunları da yazmalısınız bence burada bu konular hakkında bilgisiz olan birçok arkadaş var...
Detaylı olarak sitemde makale yazarak anlatmaya çalışmıştım bir çok konumda.Yinede bazı durumlardan bahsedeyim.

1:Kesinlikle yapmanız gereken wordpress ve blogspot uzantılı siteleri kullanmanız uygundur.Kaliteli ve google tarafından önemsenen blog yapılarıdır.Blogspot dşünürsek googlenin her zaman önem verdiği yani en küçük çoçuğudur diyebiliriz.

2:Sitenizin içeriğine uygun bloglar açın giyim ise giyim üzerine blog açın ve içerik giyim üzerine olsun kopya vs farketmiyor güncel tutmak yeterli.

Şuan tek bir sitem için 150 üzeri paravanım var özgün girmek imkansız yani bu yüzden güncellik iyidir.

3:Paravnlarımı 1 ay süre geçtikten sonra kesinlikle footer link kullanmayın resimli link verin.

4:Tanıtım yazısı atıyorum ama kesinlikle kelime linklemiyorum site adını yazıyorum direk yada kelime linkleme yapsam bile örnek ana kelimem film izle ama ben bunu bedava film izle,online film izle vs uzun kelimeler seçiyorum.

5:Kesinlikle forum tanıtım hizmeti almalısınız ama tanıtım yazısı şeklinde site adresi yazmanı yeterli.Kelime linkleme olayını bırakın yapsanızda uzun kelimeleri seçin.

Gerisi bloğumda var zaten seo altındaki konularımı okuyabilirsiniz.Yazmaktan yoruldum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:11:47 -->-> Daha önceki mesaj 12:08:21 --

maniaccoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşin komiği o makale bana ait.

http://www.kingseo.com/arama-motoru-...litesi-donemi/

KingSEO yazarları arasında yer alıyorum Sadece Can Doğan'a ait olduğu hatasını düzeltmek istedim.
Komik olan bir şey yok o zaman insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz orda farklı burda farklı bilgilendirme yapıyorsunuz.

Bu size inananları yanıltıyorsunuz demek oluyor ben o fikre göre hareket ettiğimi söylemiyorum sadece mantıklı cümle olduğunu belirtmek istedim...