ilk başlarda ücretsiz yazılımları denedim ayağa kaldırana kadar host bulana kadar canım çıktı,
bi bakıyorum site kapalı bi bakıyorum çok yawaş bi bakıyorum hata veriyor eticaretmi yapıcaz yoksa siteyi açık tutmayamı çalışıcaz anlamadım zaten bankada ücretsiz yazılım olduğu için pek güvenli bulmadı ve sanalpos başvurumda onaylanmadı,sonradan gittim ücretli eticaret yazılımı aldım biraz pahalı ancak kafanda sorun kalmıyor; abi hastanedeyim ,abi taşıma işlemi var ,abi cenazem var ,abi bi mevzumuz vardı kusura bakma gibi problemler yok tamamen akşam yastığa başını rahat koyuyorsun,bu yüzden biraz isim yapmış firmalardan eticaret yazılımı almak daha mantıklı gibi.
bir anlamda guzel dıyorsunuz ama sıze denk gelen kısılerın kalitesizliğinden olur bu ısler pıyasada ıc mımarlık dekorasyon ısını tek basına tam anlamıyla yapan kısıler oldugu gıbı mahalledekı ustalar da olur sız genellıkle mahalle ustası cok fazla etrafta onlara denk gelmıssınız.
Tabı sıstemde ekstra degısıklık vs olacagı zaman bu adamlar ılgılenmez para ıle ust pakete gecmenızı soylerler bır cogu bu sekılde calısıyor. ssl aldıktan sonra eskı fırmaysanız banka sıze verıyor herturlu sanalposus xeticaret sisteminin hayrına almıyorsunuz sanalposu gidin vergi levhası olmadan a eticaret fırmasından alın bakalm verıyorlar mı sanal pos.