Fatih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
90+5 de attğımız bir gol var evet ama o maçı yeniden bir gözden geçir arkadaşım o maçın uzatması kaç dakikaymış bi bak bakayım sonra konuş. Ondan sonra bjk nin kaç maçta hakemler sayesinde kaç puan kaybettiğine bir bak bide ondan sonra gel konuş burda yorum yap.Klasik bir fenerbahçelisin işte. Ayrıca seni tümere benzettim hık demiş burnundan düşmüşsün kardeşim bu yolda ilerlemek bir fenerbahçelinin zafere giden yolda gösterdiği en büyük çabadır. Başarılar size.
Fatih hiçbir zaman futbol konusunda objektif konuşmuyorsun. Ben dahil olmak üzere bu forumda eminim birçok kişi senin futbol yorumlarını tınlamıyor bile. Kusura bakma ama sayılmayan gol dediğiniz sözde golde adam 30 saniye düdüğü öttürdü de oyuncularınızdan tınlayan olmadı. Boru gibi faul var, golümüzü vermedi diye ağlamaya gerek yok. Maçın hakkı beraberlikti, fakat forvetleriniz büyük şansları değerlendiremedi. Hakeme kızacağına forvetlerine laf söyle. Ayrıca Fenerbahçelilere hakaret gibi saçma sapan sözler yazmaktan da vazgeç, sonra yok efendim Fenerli yönetici beni banladı diye ağlıyorsun.